Kontakta oss:

  • Klarins Badges AB
  • Sporregatan 25 213 77 Malmö Sweden

  • E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Tel: 040 22 33 77

  • Mobil: 070 638 80 40

KLARINS HISTORIA

Knappen – badge, märke, kärt barn har många namn – upp- stod inom popkulturen i slutet på 60-talet som en bud- skapsbärare. En billig bärare som hela tiden visades upp för omgivningen. Från början med enkla universella budskap – vem kommer inte ihåg ”Smile”-knappen? – för att snabbt bli budbärare för olika grupper och ställningstaganden. Till Sverige kom knappen på allvar under 70-talet, t ex val- rörelsen -76 och kärnkraftsdebatten är lätta att komma ihåg. Genomslagskraften med knappar som budskapsbärare ligger förutom i exponeringsförmågan även i dess låga pris. Från att ursprungligen ha krävt stora upplagor vid beställning i utlandet blev starten av KLARINS BADGES i början av 80- talet en möjlighet att lättare få fram mindre serier lokalt.

KLARINS IDAG

KLARINS Badges AB har utvecklats till en av landets ledande tillverkare av reklam- knappar och kan tillgodose alla behov från 100 till 100 000-tal och upp med en- eller fler- färgstryck. På vägen har dessutom maskinparken växt med såväl traditionell gravyr som lasergravyr. Sortimentet har därmed utökats med namnbrickor av alla slag, skyltar för märkning och presentation samt de speciella möjligheter som lasergravyr ger på t ex glas och trä. Vår produktion omfattar hela den mekaniska bearbetningen av knappdelarna, digitaltryck (stora upplagor offsettrycker vi), grafisk design vid behov, sammansättning och paketering. När man, som vi, har kontroll längs hela tillverkningskedjan blir felen alltid färre och de få gånger de inträffar kan vi snabbt korrigera misstaget.

ANSVAR

FÖRETAGET
Miljön är viktig både för oss och våra barn.Vi använder så ”rena” råvaror som möjligt, t ex miljövänlig PE-plast och nickelfria fästnålar. Vi kan därför sticka ut hakan och säga att våra produkter är både ofarliga och helsvenska. Till rätt pris! Med kort leveranstid! För att tillverkningen sker hos oss i Malmö!