Knapparna är perfekta för att skapa ett enhetligt arbetslag på mässan, kontoret eller evenemanget.
Vi trycker era pin efter önskemål och möjligheten att välja fästanordning finns på de flesta kampanjknapparna.

SKÄRARE

Badge med magnet

KNAPPAR

Våra knappar kan även fås med en magnet så den kan fästa på t ex kylskåp. Upp till 45 mm mon- teras en 19 mm rund magnet och på de större en nästan heltäckande baksida.

Badge med spegel

KNAPPAR

56 mm och 76 mm knapparna kan även fås med spegel istället för nål, populärt hos frisörer bl a. Och 56:an som flasköppnare! Behöver du bara ett fåtal ”specialare” som en del av en större beställning så är det inget problem.

En alternativ badge

KNAPPAR

Vi erbjuder också “icke runda” knappar. Kvadratiska, rektangulära och ovala finns nu i flera storlekar i vårt reguljära tillverkningssortiment. Utvecklingen står aldrig stilla så vem vet vad vi kan erbjuda dig nästa vecka....

Stansformade badges

KNAPPAR

Vi tillverkar stansformade knappar efter din egen design. Knappen formas som symbol

Du väljer storlek på din knapp. Om du själv gör originalet är det mycket viktigt att ta hänsyn till de olika linjerna som visas i mallen. Den blå linjen visar knappens storlek, men ska inte vara med i originalet,däremot den ljusgröna ytan är den inom vilken din bild/text måste hålla sig då ju knappen har en rundad kant att ta hänsyn till.Inga detaljer får finnas utanför denna yta utom vid utfallande tryck,dvs.då bilden går över knappens kant.Då går bakgrunden ända ut till skärlinjen. Ditt original skickar du helst som tryckfärdig PDF alternativt som Illustrator- eller Photoshop fil. Vid behov kan vi mot tillägg erbjuda originalservice.

Knappar & pins är ett effektivt sätt att marknadsföra en idé eller nå ut med ett budskap. Knappar & pins uttrycker åsikter, ideér, attityder och inte minst budskap. De har också blivit populära att samla eller sätta upp på en tavla hemma. En del människor har hela jackan full. För den som vill “göra själv” erbjuder vi handmaskiner och de delar, komponenter, som behövs för att starta sin egen knapptillverkning. För dem som hellre köper färdigt eller behöver större mängder tillverkar vi knappar mot beställning. Vi kan leverera hundratusentals till kampanjen såväl som 100 styck till klassträffen till konkurrenskraftiga

Berätta för oss vad ni eller er kund har för önskemål så tar vi fram en lösning.Vi lägger ingen tillverkning utanför Skånes gränser och personalen är fackligt ansluten. Allt för att med förtroende kunna erbjuda våra kunder kvalité och leveranssäkerhet. Rådgör gärna med oss om du är osäker. Med mer än två miljoner knappar och namn- brickor per år producerade i Malmö har vi viss erfarenhet. Namnbrickorna packas styckvis i återför- slutbar plastpåse för en ekonomisk och rationell hantering. Har du andra behov kan vi säkert lösa det. Namnbrickor Namnbrickor kan se ut på många sätt. Här är några exempel, variationsmöjligheterna är nästan oändliga. En eller flera färger, plast eller metall, oval eller fyrkantig, nål, magnet eller klämma… Mässingsbricka, oval 63 x 32 mm med silver- eller guldfinish.priser.

Sveriges äldsta reklamknapp/badgetillverkare är nu också störst på mångfald, dvs. storlekar och utföranden. För närvarande erbjuder vi 15 storlekar av knappar och ett grundsortiment på ett tjugotal namnbrickor!! Lägg till att man på de flesta kan byta den traditionella nålen till kyl- skåpsmagnet, klädmagnet, krokodilklämma eller spegel, en knapp kan t.o.m. levereras med kapsylöppnare. Det blir så många kombinationer att man blir helt yr. Metallnamnbrickorna kan av tillverknings- tekniska skäl bara fås i de angivna storlekarna. I de fall fantasin flödar kan vi alltid erbjuda brickor i plastlaminat. Valfri storlek och valfri form i 18 olika färgkombinationer. Vad sägs om en 5-uddig guldstjärna till chefen? Eller en taxformad bricka till hundutställningen (taxar vinner alltid!)? Fästanordningen kan dock lätt vålla huvudbry! Nål är standard och ingår i priset men kan ersättas med magnet (för ömtåliga kläder eller skinnplagg), låsbar säkerhetsnål, krokodilklämma med säkerhetsnål eller rent av en militärklämma i rostfritt. 

Komponenter

Komponenter till alla storlekar finns det alltid gott om i lager. Önskar man så kan man t. ex. fästa magnet i stället för nål (alla storlekar) eller applicera en spegel (56 och 76 mm). Har du egna idéer så lyssnar vi gärna

Nål

Fästanordning

Krokodil

Fästanordning

Magnet

Fästanordning

Pins

Fästanordning